Návštěva z Portugalska na pražském inspektorátu cizinecké policie

Ve zpravodajství Policie ČR byla uveřejněna zpráva o návštěvě inspektorátu cizinecké policie Chodov představiteli portugalské partnerské organizace Solidariedade Imigrante z projektu Regularizace nelegání migrace, který SIMI realizuje ve spolupráci s organizací pro pomoc uprchlíkům a Multikulturním centrem Praha.

Průběh návštěvy byl ve zprávě hodnocen jako přínosný pro obě strany. Celou zprávu čtěte kliknutím na nadpis nebo na: http://www.policie.cz/clanek/navsteva-z-portugalska.aspx

Praha - pražský inspektorát cizinecké policie přivítal zástupce portugalské nevládní organizace Solidariedade Imigrante

Včera 25. března 2010 navštívili pobočku pražského inspektorátu cizinecké policie Chodov zástupci organizací Sdružení pro migraci a integraci a Organizace pro pomoc uprchlíkům, kteří doprovázeli ředitele portugalské nevládní organizace Solidariedade Imigrante a sociální pracovnici Solidariedade Imigrante. Tato návštěva proběhla v rámci projektu Regularizace jako jeden z nástrojů v boji proti nelegální migraci, který realizuje Sdružení pro integraci a migraci ve spolupráci s Organizací pro pomoc uprchlíkům a Multikulturním centrem Praha. Setkání bylo založeno na výměně zkušeností zaměřenou na praxi, hosté měli možnost prohlédnout si celé pracoviště inspektorátu cizinecké policie a porovnávali se službou cizinecké policie v Portugalsku. Tato návštěva byla pro obě strany velmi přínosná a jsme rádi, že jsme měli možnost ukázat naši práci a problematiku cizinecké policie.

por. Bc. Michaela Reichertová